Virtuele Sound Decoder

Al een tijdje ben ik bezig met het programma JMRI, in hoofdzaak voor het programmeren van mijn decoders. Maar je kunt er ontzettend veel meer mee. Je kunt er je baan mee aansturen net zoals bijvoorbeeld met Koploper of Rocrail. De leercurve is hierbij wel groot ten eerste omdat alles in het Engels is en ten tweede het de realiteit zo dicht mogelijk wil benaderen. Zaken die in onze modelspoorwereld wel kunnen kunnen in dit programma niet omdat het in het echt ook niet kan!

Maar goed terug naar de titel. JMRI Virtuele sound decoder wat is dit? Simpel je kunt geluidbestanden koppel aan een locomotief en deze synchroon met de rijbeweging laten afspelen. Voordelen, er hoeft geen dure geluiddecoder in je loc. Voor N-schaal, als er geen geluiddecoder in past dan is dit een alternatief.

Wat krijg je?

Dit,

Wordt vervolgt.

JohnT

Vervolg

 
   
 
John2602

John2602

Mijn naam is John Tiggelman. Ik ben al zo'n beetje mijn hele leven al met modelspoor bezig. Op het moment naar Amerikaans voorbeeld maar je vind in mijn collectie ook Nederlands en Duits materieel. Hiermee rijd ik op onze clubbaan .

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.