Welkom

 

Modelspoor enthousiastelingen, zijn al decennia lang verwikkeld in de fascinerende wereld van de modelspoorhobby. Voor ons is dit niet anders en wij willen deze fascinatie graag met u delen.

De doelstelling van Amerikaans modelspoor is gewijd aan het delen van de door ons opgedane kennis tijdens het beleven van deze mooie hobby. Verder willen wij proberen om in onze regio Zuid-oost Drenthe een aantal vrienden bij elkaar te krijgen die dezelfde hobby, modelspoor naar Amerikaans voorbeeld een warm hart toe dragen. Met deze vrienden willen wij dan in de vorm van modules onze hobby presenteren aan publiek op tentoonstellingen en beurzen. Bent u geïnteresseerd in deelname vul dan ons contactformulier in om informatie in deze te verkrijgen. Belangrijk om te weten! Wij zijn GEEN club en vragen derhalve dan ook geen contributie en hebben ook geen bestuur. Doelstelling is het geheel samen met vrienden te dragen en plezier in de hobby te beleven!

Op onze website willen wij u een inzicht bieden in de technieken welke door ons worden gebruikt om de hobby tot een hoog peil te brengen. Maar wij vinden het ook belangrijk dat u als bezoeker indien u dit wenst uw bijdrage kunt leveren en zo deze website maken tot een bron van informatie voor de hobby.

Op het moment treft u een uitgebreide linkspagina van modelspoorhobbywinkels en websites aan. Ook zullen wij aandacht besteden aan uitzonderlijke creaties van andere hobbyisten en exposities..

Welkom op onze website!

 

Modelspoor naar Amerikaans voorbeeld